Balul Bobocilor - 2019 – Colegiul Economic A.D.Xenopol
ziua scolii

Balul Bobocilor – 2019

De catre aprilie 8, 2019 Nu sunt comentarii

Seara balului a fost un eveniment mult asteptat de elevii colegiului nostru… Si asteptarea le-a fost rasplatita pe masura. Evenimentul a fost organizat de elevii mai mari pentru boboci. Atmosfera a fost intretinuta de Ionut,  Shurubel si Bogdan de la Radio Virgin alaturi de Speak si Stefania, in calitate de invitati speciali. Au fost organizate concursuri de „Miss” si „Mister” si un concurs de dans, fiind o ocazie pentru elevi de a iesi dintr- o rutina. A fost si un bun prilej de socializare intre elevi dar si intre profesori si elevi, intr- un cadru mai putin formal.

Despre cum au vazut concurentii seara balului,  Isabela Doncila, castigatoarea Miss Boboc 2019, ne-a transmis cateva impresii: ” Seara balului … orice adolescent care își începe viața de licean visează la ea. Câștigarea titlului de miss sau mister îți aduce popularitate și totodată respectul și admirația colegilor.  Vizibil emoționați, bobocii, printre care mă aflam și eu,  au pășit pe scenă pentru a fi supuși mai multor probe, demonstrând că originalitatea și talentul nu le lipsesc. În momentul în care cortina s-a ridicat și toate luminile s-au fixat pe mine, emoțiile m-au copleșit. Susținerea colegilor m-a ajutat și am căpătat încredere în mine. Zâmbitoare, am pășit pe scenă.  Momentul premierii a fost tensionant. În ochii tuturor se citea speranța. Cei mai frumoși și talentați boboci au câstigat.   În timpul repetițiilor s-au creat prietenii și amintiri extraordinare cu persoana la fel de extraordinare.

Dacă aș putea descrie balul într-un singur cuvânt, acela ar fi „minunat”, la fel ca fiecare persoană care a participat. Am avut parte de momente deosebite și de o atmosferă plăcută.   Din punctul meu de vedere, Balul Bobocilor a fost o experiență unică prin care fiecare elev de clasa a IX-a ar trebui să treacă.”

    

    

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.