Evenimente si competitii sportive - Colegiul Economic A.D.Xenopol

Sanatatea este un dar de care trebuie avut grija tot timpul, deoarece intr-un corp sanatos se regaseste si o minte sanatoasa. Elevii Colegiului Economic „A.D.Xenopol” au inteles acest lucru. Astfel, incat pentru ei este o adevarata provocare sa participe la cat mai multe competitii sportive.

Colegiul Economic A. D. Xenopol participa cu rezultate foarte bune la urmatoarele discipline sportive:

  • baschet fete :  campioane municipale in 2018, locul 6 la faza nationala
  • baschet baieti;
  • volei baieti: locul 3 pe municipiul Bucuresti in anii : 2016, 2017, 2018.
  • volei fete :  locul 4 pe municipiul Bucuresti in 2018.

Elevul Marinescu Robert a obtinut in anul 2018 la cros locul 3 pe municipiul Bucuresti in cadrul olimpiadei nationale a sportului scolar 2017-2018, iar Pantelimon Andrei si Vasile Andreea sunt campioni la tenis de masa in cadrul olimpiadei nationale a sportului scolar.

De asemenea, in cadrul Colegiului Economic „A.D. Xenopol” exista si o echipa de fotbal baieti care participa in campionatul municipal scolar organizat de Primaria Generala a Capitalei. In baza sportiva a Colegiului Economic „A.D. Xenopol” se pregateste si un grup de elevi pentru proba de atletism si pentatlon scolar.

Dorim ca in anii viitori elevii Colegiului Economic „A.D. Xenopol” nu doar sa mentina aceste rezultate, ci sa ridice stacheta cat mai sus.