Ziua scolii - Colegiul Economic A.D.Xenopol

21 martie inseamna mai mult decat o zi cu activitati facute minutios . E „Ziua Scolii”, un salt peste timp, insotit cu voie buna si plin de veselie. In cadrul acestui eveniment fericit elevii de toate varstele pun in scena felurite acte artistice precum dansuri, cantece, teatru si multe altele. De asemenea, ei au ocazia sa faca un salt in timp cu 10 ani deoarece printre invitatii de onoare se afla chiar absolventii din generatia trecuta.

 Elevii de clasa a IX-a pot avea exemple tangibile legate de ceea ce inseamna viata de dupa liceu auzind povestile unora dintre absolventi. Toate sunt impresionante, adevarate lectii de viata. Cunostintele acumulate in perioada liceului le-au fost de folos si i-au ajutat sa se dezvolte profesional in functii precum: manager bancar, manager agentii de turism, contabil, profesor de specialitate, manager unitati de alimentatie publica e.t.c.

Cum cel mai bun moment pentru a crea amintiri si lega prietenii este chiar prezentul, Ziua Scolii se finalizeaza cu o petrecere de neuitat si anume cu Balul Bobobocilor.