30 aprilie 2019 - Editia XIX – Colegiul Economic A.D.Xenopol
Concursul National Alege! Este dreptul tau!

30 aprilie 2019 – Editia XIX

De catre aprilie 17, 2019 Nu sunt comentarii
Sâmbătă, 30 martie 2019, la Colegiul Economic A. D. Xenopol s-a desfășurat etapa pe municipiu a Concursului Național  Alege ! Este dreptul tău !, pe teme de protecția consumatorilor. Concursul a fost organizat de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale.

Elevele Cărăbăț Andreea ( clasa a IX-a D) și Ene Alexandra ( clasa a IX-a A) au obținut mențiune și s-au calificat în lotul de 8 elevi care vor reprezenta regiunea București – Ilfov la etapa națională a acestui concurs.
Concursul  Alege ! Este dreptul tău ! a debutat în anul 2000, la inițiativa doamnei director Mihaela Iacoban, în cadrul unui cerc al tinerilor consumatori din școala noastră, cu sprijinul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor. Încă de la început, s-a bucurat de succes în rândul elevilor și al profesorilor , crescând în fiecare an atât ca amploare, cât și ca număr de participanți. Acest concurs a fost gândit cu scopul de a forma generații de consumatori conștienți de drepturile lor legitim
 
e.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.