Ediția 2021 – Colegiul Economic A.D.Xenopol
Targul Firmelor de Exercitiu

Ediția 2021

De catre aprilie 24, 2021 Nu sunt comentarii

Datorită  situației epidemiologice existente, anul acesta a avut loc un târg virtual al firmelor de exercițiu, ca alternativă a variantei fizice a Târgului Firmelor de Exercițiu. Evenimentul s-a desfășurat pe parcursul a două zile:

  • Prima zi a fost dedicată desfășurării târgului propriu-zis, în care, firmele e exercițiu au primit și interacționat cu vizitatorii (prin intermediul întâlnirilor create în Google Meet), și-au prezentat stand-ul virtual amenajat cât mai creativ, și-au promovat produsele, standul, materialele promoționale, site-ul, spotul, etc.
  • A doua zi a fost dedicată manifestărilor conexe în cadrul cărora s-au desfășurat competițiile: Concursul Banca viitorului și Susținerea prezentărilor Power Point ale firmelor participante.

Toate aceste activități au fost coordonate de elevii școlii postliceale, care au simulat activitatea unei companii de management expozițional, parcurgând toate etapele specifice planificării și organizării unui târg de bunuri și servicii (lansarea și promovarea târgului, realizarea platformei care asigură găzduirea evenimentului, închirierea spațiului expozițional, oferirea consultanței, înregistrarea participanților, crearea camerelor de discuții, organizarea ceremoniei de deschidere și închidere, festivitatea de premiere). Această platformă se poate vizualiza la adresa: http://bit.ly/targulxenopolevents

           

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.